Heidi Montag ja Spencer Pratt pakenivat Big Brother -talosta: ”Pelkäsimme henkemme puolesta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaiset kohujulkkikset Heidi Montag ja Spencer Pratt astelivat vastikään Britannian Big Brother -taloon ohjelman julkkisversiossa. Pariskunta suututti äskettäin kanssakilpailijansa törkeällä käytöksellään.

Nyt kohukaksikko äänestettiin pois huippusuositusta realityohjelmasta. Heidi ja Spencer avasivat heti sanaisen arkkunsa kokemuksesta. He kertoivat joutuneensa pelkäämään BB-talossa henkensä puolesta, koska muut kilpailijat inhosivat avioparia niin antaumuksella.

– Emme nukkuneet lähes ollenkaan, pidimme silmämme aina auki. Tarkkailimme muita ja pelkäsimme, että he tappaisivat meidät unen aikana. Arvelimme koko ajan, että jotain pahaa tapahtuisi, kertoi Spencer Pratt The Sun -lehdelle.

Pari sai helpotuksen joutuessaan perjantaina poistumaan brittien Big Brother -talosta. Heidi pelkäsi eritoten talon asukasta, julkkisfutari Neil ”Razor” Ruddockia, jonka aggressiivinen käytös sai povipommin huolestumaan, kun asukkaat oleilivat keittiöalueella veitsien lähettyvillä. Parin mukaan heitä inhottiin talossa, koska he olivat viihdyttävimpiä asukkaita.

Heidi Montag ehti harrastaa julkkisten Big Brother -ohjelmassa villiä ja äänekästä seksiä aviomiehensä kanssa. Kauneusleikkauksissa itseään parannellut blondi suuttui myös vastikään talon povipommi Lacey Banghardille, joka paljasteli itseään suihkussa. Montagia raivostutti eniten se, että siippa Spencer Pratt pääsi ihastelemaan nakuna peseytyvän glamourmallin muotoja.