Johanna Tukiainen järkyttyi hotellimurrosta – omaisuus heitettiin ikkunasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen on vuosien varrella kokenut monenlaisia vastoinkäymisiä, joista tuorein sattui viikonloppuna Tampereella. Tukiaisen mukaan hänen hotellihuoneeseensa oli murtauduttu ja omaisuutta sekä rikottu että heitetty ikkunasta.

– Yhtääkiä kun heräsin omassa hotellihuonsseessani oli läppärini rikottum kameran ja läppärin kaikki muistitiedot otettu ylös, kännykkäni, kotiavaimeni ja passini oli heitetty hotellin toistasta huoneesta toiselle autotalli keskitallin pihalle, Johanna Tukiainen kirjoitti omassa Facebook-profiilissaan.

Lisäksi Johanna kertoi epäilevänsä tapauksesta hotellin henkilökuntaa. Statuspäivityksen kommenteissa tarinan todenperäisyyttä on hieman epäilty, ja rohkeimmat arvelivat julkkistähden itse riehuneen hotellihuoneessaan. Hetkeä myöhemmin Johanna laittoi tapauksesta viestiä myös Julia-siskonsa Facebook-seinälle.

– Vielä kello 18.00 illalla ennen lähtöämme uusi juontajani löysi hotellihuoneen vessanpöntötä mun revityn passin kannen, jossa siis kuvani jne!!!! Mun läppäri hajoitettu, kaikki videot ja kuvat anastettu, kamerani muistitikku ja jopa akku otettu pois kamerastani.