Zayn Malikin väitetty seksikumppani raivoaa: ”Todellinen pa**akasa!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

One Direction -poikabändin tähti Zayn Malik on viihtynyt jo pidemmän aikaa brittiläisen popkaunottaren Perrie Edwardsin kanssa. Pariskunta tapasi aikoinaan X Factor -ohjelman kuvauksissa. Heidän on kerrottu eronneen jo pari kertaan.

Kerroimme aiemin tänään kuinka 20-vuotias Zayn Malik on nyt joutunut pettämisskandaalin keskiöön. Australialainen tarjoilijatar Courtney Webb nimittäin väittää harrastaneensa aiemmin tässä kuussa seksiä laulajakomistuksen kanssa bileillan aikana. Naisen mukaan tähti oli tapahtuneen aikaan seurustelusuhteessa Perrie Edwardsin kanssa.

Kauniin blondin mukaan Zayn Malik väitti olevansa sinkku, kun hän yritti pokata tarjoilijattaren. Nainen kertoi menneensä ystävänsä Leon Andersonin kanssa One Direction -tähden 1,7 miljoonan euron arvoiseen luksuskämppään juhlimaan. Useiden tuntien flirttailun ja silmäperin jälkeen Zayn Malik ja Courtney Webb siirtyivät poplaulajan makuuhuoneen puolelle harrastamaan seksiä.

Seksin jälkeen Zayn Malik nukahti 21-vuotiaan tarjoilijattaren viereen sänkyyn. Nainen käytti tilaisuuden hyväkseen, ja otti kamerallaan kuvia nukkuvasta poplaulajasta. Blondin mukaan hän järkyttyi, kun hän sai tietää Malikin valehdelleen seurustelustatuksestaan. Courtney Webb paljastikin asian pian julkisuuteen.

– Hän on todellinen paskakasa. Miten hän kehtasi tehdä tämän minulle ja Perrielle? En usko, että tämä oli ensimmäinen pettämiskerta. Olen niin pahoillani Perrien puolesta, sillä hän ei tiedä poikaystävänsä uskottomuudesta. Se on väärin, Courtney Webb kertoi The Daily Mail -sivustolle.