Zayn Malik petti tyttöystäväänsä tarjoilijan kanssa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Englantilais-irlantilainen One Direction on nauttinut jo pidemmän aikaa maailman suosituimman poikabändin asemasta. Yhtyeen jäseniä ovat Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson.

Nyt yhtyeen Zayn Malik on saanut osakseen epätoivottua huomiota. The Sun -lehti nimittäin uutisoi, että Malik olisi pettänyt pitkäaikaista tyttöystäväänsä Perrie Edwardsia tarjoilijan kanssa. Courtney Webb -niminen tarjoilija kertoo viettäneensä yön poikabändiläisen kanssa päädyttyään jatkoille tämän luksustalolle.

21-vuotiaan neitokaisen mukaan hän ei kuitenkaan tiennyt Malikin seurustelevan, ennen kuin hän huomasi Edwardsin tavaroita nuorukaisen makuuhuoneessa. Webbin mukaan laulajakomistus oli sanonut olevansa sinkku. Tarjoilija kertoo olevansa kauhistunut tavasta, jolla mies kohtelee tyttöystäväänsä. Zayn Malik ei itse ole kommentoinut pettämishuhuja.

– En todellakaan usko, että kyseessä on ensimmäinen kerta, kun hän on tehnyt näin. Minua käy Perrie sääliksi – hän ei tiedä mitä on meneillään. Tämä on väärin ja sen on loputtava, Courtney Webb avautui The Sun -lehdessä.

One Direction -yhtye perustettiin vuonna 2010 Britannian X Factor -laulukilpailussa, kun Simon Cowell kokosi pojat yhteen ja loi heistä menestyneen bändin. Yhtye on julkaissut kaksi albumia, Up All Night ja Take Me Home. Yhtye julkaisi taannoin Kiss You -singlen musiikkivideon YouTube-palvelussa. Yhtyeen suosituimpia kappaleita ovat What Makes You Beautiful ja Live While We’re Young.