Duudsonit-formaatti myyty ulkomaille: ”Rockstar Home Invasion”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Duudsonit tuli taloon -sarjan toinen kausi alkaa Subilla torstaina 31. tammikuuta. Ohjelmaformaatti on nyt myyty myös ulkomaille. Ohjelmaa myydään kansainvälisesti nimellä Rockstar Home Invasion.

Ohjelmaformaatin myynnistä vastaa pohjoismaisten ohjelmaformaattien myyntiin erikoistunut Nordic World -yritys. Tähän mennessä esitysoikeuden formaattiin ovat lunastaneet Saksa, Ranska, Tanska ja Norja. Duudsonit eivät tule esiintymään näiden maiden ohjelmissa, vaan paikallinen tuotantoyhtiö ja televisiokanava etsivät ohjelmaan omasta kulttuuristaan sopivat tähdet.

– Tämä on meille ensimmäinen kerta, kun omaa ohjelmaa myydään formaattina ulkomaille. Odotamme jännityksellä minkälaisia tähtiä kukin maa valitsee ohjelmaan ja miten perheet ottavat heidät vastaan, kommentoi Rabbit Filmsin maajohtaja Reetta Ranta.