Eva & Manu Staralle: ”Yleisö huusi kilpaa!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tämän vuoden kovimpiin nouseviin nimiin lukeutuu ehdottomasti suomalaisranskalainen duo Eva & Manu, joka on kiertänyt kotimaata debyyttialbuminsa tiimoilta. Stara otti yhtyeen laulajattaren Eva Louhivuoren haastatteluun ja kyseli häneltä kuulumisia.

Bändin kulunut puoli vuotta on ollut täynnä keikkoja, mikä lämmitti neitokaisen mieltä.

– Tuntuu tosi hyvältä. Tämä on ollut unelmien täyttymys. Yleisö on aivan ihanaa ja fanit upeita. Tosi vähän mitään huonoa palautetta on tullut, ei ainakaan meidän korviin ole kantautunut, Eva kertoi Staralle.

– Kerrankin muistan keikalta, kun sieltä yleisöstä tyttöporukka vasemmalta ja poikaporukka oikealta alkoivat huutaa kilpaa meille. Miehet sanoivat, että he rakastavat mua ja naiset huusivat Manulle, että he rakastavat sitä. Siinä tuli joku semmonen viiden, kymmenen minuutin koominen tilanne, muistelee laulajatar.

Eva & Manu on ranskalaissuomalainen folk pop -kaksikko, johon kuuluvat Eva Louhivuori ja Emmanuel ”Manu” Laudic. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa viime vuoden elokuussa, minkä jälkeen he ovatkin kiertäneet Suomen keikkalavoja tiiviiseen tahtiin. Bändi tunnetaan myös Travel In Music -videoblogistaan.