Anna Nicole Smithin talo myytiin – miljoonatili 6-vuotiaalle tyttärelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viisi vuotta sitten traagisesti menehtynyt povipommi Anna Nicole Smith oli eläessään yksi julkkismaailman seuratuimmista kohukaunottarista. Playboy-lehden sivuilta uransa aloittanut neito tähditti aikoinaan muun muassa omaa realityohjelmaa.

Kuusi vuotta sitten menehtyneen tähden kuusivuotias tytär Danielynn Birkhead on jo nähty esimerkiksi Guess Kids -vaatemerkin mainoskuvissa. Edesmenneen kohujulkkiksen Los Angelesissa sijaitseva koti on nyt myyty. Studio Cityssä sijaitseva välimeren arkkitehtuurista vaikutteita saanut kartano myytiin 1,75 miljoonan dollarin, eli noin 1,3 miljoonan euron hintaan.

Vuonna 2005 kartanoon muuttanut Smith ehti asua talossa vain pari vuotta. Tämän jälkeen rakennukseen muutti hänen Danielynn-tyttärensä isänsä Larry Birkheadin kanssa. Talon myynnistä ansaitut rahat luovutetaan Danielynnille.

Anna Nicole Smithin Bahamalla sijaitsevasta kodista löydettiin poliisitutkimuksissa yhteensä peräti 44 eri lääkettä. Smith nousi aikoinaan julkisuuteen valokuvamallina työskennellessään, ja hänen avioliittonsa yli 60 vuotiaan miljonäärin kanssa herätti paljon huomiota. Miljonäärin kuoleman jälkeen käynnistyivät oikeustaistelut miehen omaisuudesta.