Tältä Jennifer Lawrence näytti 14-vuotiaana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisat Hollywood-tähdet ovat aloittaneet näyttelijäuransa esiintymällä erilaisten yritysten ja tuotteiden mainosvideoissa. Esimerkiksi amerikkalainen näyttelijätär Hayden Panettiere esiintyi jo vauvana mainoksissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube, MTV

Nyt eräs kovassa nosteessa oleva julkkiskaunotar paljasti menneisyydestään hauskan työtehtävän. Nälkäpeli-hittielokuvan päätähti Jennifer Lawrence nimittäin aloitti näyttelijäuransa 14-vuotiaana MTV-kanavan mainoksessa. Neitokainen esiintyi My Super Sweet Sixteen -realityohjelman mainoksissa. Vaalea kaunotar kertoi asiasta SAG-palkintogaalassa kiitospuheensa aikana.

Jennifer Lawrence nähdään kyseisen realitysarjan mainoksissa sinisessä iltamekossa miesten kannettavana. Lavastettuja synttäreitä videolla juhliva näyttelijätär nähdään myös eräässä kohtauksessa kakun edessä kynttilöiden puhaltamista varten. Synttärihetki menee kuitenkin pilalle, kun katossa roikkuva diskopallo putoaa kakun päälle.