Katie Holmes palkkasi deittivalmentajan – haluaa löytää uuden miehen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toimintatähti Tom Cruisesta eronnut näyttelijätär Katie Holmes sai äskettäin uuden meriitin, kun hänen tähdittämänsä kohtaus valittiin elokuvahistorian seksikkäimmäksi. Kyseessä on The Gift -elokuvan kohtaus, jossa neito nähtiin ensimmäistä kertaa rinnat paljaana.

34-vuotias perheenäiti on käynnistellyt uraansa eron jälkeen, mutta nyt hänen huhutaan olevan valmis deittailemiseen. Katie haluaakin varmistua siitä, että löytää parhaan mahdollisen seuralaisen. Hän palkkasi itselleen deittivalmentajan, joka auttaa tähteä saamaan itsevarmuutensa takaisin.

– Katie on jutellut hänen kanssaan kasvokkain ja puhelimessa. Hän opettelee jälleen lähestymään ihmisiä. Pienen avun turvin Katie tuntee olonsa tarpeeksi itsevarmaksi alkaakseen taas tapailemaan miehiä, ja ottaakseen seuraavan askeleen uuden partnerin löytämisessä, kertoi lähde Grazia-lehdelle.

Holmesin ystävien kerrotaan olevan innokkaita järjestämään tähdelle treffejä. Aiemmin neitokainen on kuitenkin kieltäytynyt tapaamisista. Joulukuussa tähti sai Suri-tyttärensä syntymäpäivien aikoihin tunteen siitä, että olisi jälleen aika palata virallisesti deittailun pariin.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti viime kesänä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.