Alessandra Ambrosio ei kyennyt pitämään näppejä erossa muodostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman tunnetuimpiin nimiin kuuluva kaunotar on Alessandra Ambrosio. Brasilialaisneito on ehtinyt synnyttää viime vuosien aikana kaksikin lasta, mikä ei kaiken ihmeeksi näy lainkaan hänen kropassaan.

Alessandra on parhaillaan St. Barthsin saarella, jossa hän osallistui myös Victoria’s Secret -merkin uimapukukuvauksiin. Eilen supermalli ikuistettiin kuvauksissa rannalla parissakin eri bikiniasussa, ja kuvien perusteella neitokainen ei kykene pitämään näppejään erossa muodoistaan.

31-vuotias Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.