Michael Jacksonin lääkäri lähenteli potilasta: ”Häväisty olo”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuosina lehdistössä on uutisoitu lääkäreistä, jotka ovat ylittäneet virkatehtävänsä sopivuuden esimerkiksi lähentelemällä potilastaan. Toisenlainen huomattavasti traagisempi virkavirhe sattui poptähti Michael Jacksonin henkilääkäri Conrad Murraylle, joka onnistui tappamaan potilaansa vahingossa.

Musiikkitähdellä oli ilmeisen huono tuuri palkkaamiensa lääkäreiden suhteen, sillä nyt myös hänen toinen lääkärinsä Allen Metzger on joutunut syytteiden kohteeksi. Entinen potilas Victoria Oliver on paljastanut miehen lähennelleen häntä lääkärintutkimuksien aikana.

Naisen mukaan hän oli vuonna 2010 tutkimuksen aikaan kysynyt mieheltä, oliko kaikki hyvin. Lääkäri oli vastannut julkeasti asioiden olevan ”herkullisesti” viitaten neitokaisen hyvinmuodostuneeseen kroppaan. Vuonna 2012 tutkimuksissa Metzger päätyi kourimaan Oliveria paidan alta.

– Miksi emme sulkisi ovea ja pitäisi todella hauskaa, oli lääkäri ehdottanut naispotilaalle TMZ-sivuston mukaan.

Ex-potilas onkin nyt haastanut miehen oikeuteen seksuaalisesta lähentelystä. Hän kertoo tunteneensa olonsa häväistyksi tapahtumien jälkeen.

Metzger oli aikoinaan hyvin läheisissä väleissä edesmenneen popin kuninkaan kanssa. Hänen tiedetään kiertäneen kiertueilla Michael Jacksonin kanssa. Mies jopa videokuvasi laulajan ja sairaanhoitaja Debbie Rowen häät. Allen Metzger todisti myös oikeudessa laulajan kuoleman jälkeen Conrad Murrayta vastaan.