Kaupungin kokoinen jäävuori irtosi – näky saatiin videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi jo 17. joulukuuta tapauksesta, joka puhuttaa maailmalla yhä edelleen. Julkaisimme tuolloin ennennäkemättömän videon, jossa nähtiin kuinka kaksi kuvaajaa ikuisti sattumalta Manhattanin kokoisen jäävuoren irtoamisen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt, puolitoista kuukautta videon julkaisemisen jälkeen, se on kerännyt jo yli puolitoista miljoonaa katselukertaa. Miehet olivat alueella kuvaamassa Chasing Ice -ohjelmaansa, johon he saivat lopulta ikuistettua historiallisen merkittävää materiaalia.

– Tämän voisi asettaa ihmisten perspektiiviin lähinnä siten, että Manhattanin kokoinen alue romahtaisi silmiesi edessä. Me katsoimme ja kuvasimme suurimman koskaan kuvatun jäävuoren irtoamisen, videolla todetaan.