Arttu Wiskari julkaisee huhtikuussa uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arttu Wiskarin fanien odotus palkitaan 12. huhtikuuta, jolloin julkaistaan miehen toinen pitkäsoitto. Se on jatkoa vuonna 2011 ilmestyneelle debyyttialbumille Arttu Wiskari, jota on myyty platinaan oikeuttava määrä, eli yli 20.000 kappaletta.

Esikoislevyltä muistetaan jättihitit Mökkitie ja Tuntematon potilas. Huhtikuussa ilmestyvän albumin ensimmäinen single on Ikuisesti kahdestaan, joka on koskettava rakkaustarina lapsettomuudesta. Laulun ovat kirjoittaneet Artun omaan tiimiin lukeutuvat Janne Rintala ja Olli Saksa sekä Jonnaemilia Kärkkäinen. Arttu itse on innoissaan uudesta kappaleesta.

– Odotan todella hyvällä ja jännittyneellä fiiliksellä miten ensimmäinen sinkku otetaan vastaan. Nyt voi sanoa, että ainakin biisejä ja levyä on hierottu! On upeaa päästä vetämään keikoille uusia kappaleita, niiltä se palaute viimeistään saadaan. Haluan myös kiittää faneja kärsivällisyydestä, Arttu sanoo.