Äiti sai kuulonsa takaisin – kuuli ensimmäisen kerran poikansa äänen!

Lifestyle Nettivideot · Stara.fi

Aikuisiällä kuuroutuneet ihmiset kykenevät usein kommunikoimaan varsin hyvin, koska he pystyvät itse puhumaan ja usein oppivat myös lukemaan huulilta. 43-vuotias perheenäiti Dawn Keim kuuroutui 15 vuotta sitten, ja nyt hänen elämässään sattui toinen mullistus.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Keim ei ollut koskaan kuullut kahdeksanvuotiaan poikansa ääntä, mutta yllättäen hän sai lääkäreiltä tiedon, että se olisi ehkä mahdollista. Hänen kuulonsa voitaisiin nimittäin ehkä palauttaa uudenlaisella lääketieteellisellä operaatiolla.

– En pelkää operaatiota, vaan kuulemista. En ole koskaan kuullut 8-vuotiaan poikani ääntä. Mielessäni kuulen hänen äänensä, mutta tiedän, että en oikeasti kuule sitä, Dawn Keim kertoo videolla.

Lopulta äiti sai kuulonsa takaisin ja videolla nähdään koskettava tilanne, kun äiti kuuli lopulta poikansa äänen ensimmäisen kerran.