Kolmossivun tytöt ilakoivat rantalomalla – nähtävää riitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet nuoret kaunottaret haluavat julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä. Usein tällaiset neidot päätyvätkin riisumaan itsensä iltapäivälehtien kuviin. Nyt brittiläisen glamourmalliston kerma kokoontui kuvauksiin Karibialle.

Lucy Collett, Melissa Clarke, Rosie Jones, Holly Peers ja Sabine Jemeljanova ehtivät yläosattomien kuvaustensa lomassa nauttia myös rantaleikeistä.

Eräisiin kuuluisimpiin kolmossivun tyttönä Britanniassa alottaneisiin kaunottariin kuuluu myös povipommi Jordan, eli Katie Price. Kyseinen neito on uutteralla muodonmuutoksellaan, paljastelullaan ja jatkuvilla shokkiuutisillaan onnistunut keräämään itselleen seuraajakunnan ja samalla miljoonien puntien arvoisen omaisuuden. Harva kolmossivun tyttö on kuitenkaan pystynyt samaan, eikä kaikkien kaunotarten ura nouse vastaavalla tavalla.