Emmy Rossumin vartalo kuin tiimalasi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-kaunotar Emmy Rossum esitteli äskettäin treenattua vartaloaan Self-lehden kuvissa. Samaisen lehden haastattelussa 26-vuotias kaunotar paljasti laihtuvansa nopeasti painoja nostelemalla.

Näyttelijät vierailevat usein keskusteluohjelmissa haastatteluissa. Emmykin käväisi vastikään Conan-ohjelmassa, jonne hän oli varustautunut seksikkään pallomekon kanssa. 1950-luvun pin-up -tähdeltä näyttävä neitokainen julkaisi Instagram-tilissään otoksia tv-show’n takahuoneesta. Eräässä kuvista pääosassa on hänen muhkea peppunsa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

New Yorkissa syntynyt Emmy Rossum, koko nimeltään Emmanuelle Grey Rossum, lauloi jo pikkutyttönä New Yorkin Metropolitan-oopperatalossa viiden vuoden ajan ja esiintyi muun muassa Placido Domingon ja Luciani Pavarottin kanssa. Hän lauloi peräti 20 eri oopperassa. 12-vuotiaana hän päätti siirtyä oopperalaulajasta näyttelijäksi. Rossumin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Poseidon ja Oopperan kummitus.