Hämmentävä häätrendi leviää: ”Sinua EI ole kutsuttu häihimme”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hääparin suurimpia ongelmia hääjärjestelyissä on usein vieraslistan päättäminen. Pariskunnilla on usein myös henkilöitä, joita he eivät missään nimessä halua nähdä häissään. Perinteisesti ei-toivotut henkilöt on jätetty vain kutsumatta, mutta nyt asia on ehkä muuttumassa.

Nyt uutena häätrendinä pariskunnat ovat ryhtyneet lähettämään postitse myös eräänlaisia ”antikutsuja”, eli kutsuja, joissa vastaanottajalle ilmoitetaan, että hän ei ole tervetullut juhlistamaan hääparin onnellista päivää.

Uudesta trendistä raportoineen Today.comin mukaan tällaisten viestien tarkoituksena on välttää sekaannuksia. Antikutsun saatuaan ei-toivotut henkilöt eivät nimittäin voi vedota ainakaan siihen, että he olettivat kutsunsa kadonneen postissa. Monet viestien saajat voivat tosin pitää sitä henkilökohtaisena loukkauksena.

The Wedding Salon -yrityksen johtaja Tatiana Byron kertoi ohjelmassa, että monet tällaisen viestin puhelimitse vastaanottavat kritisoivat hääparia suuttuneena. Hänen mukaansa antikutsujen saajat ovat usein hääparin ystäviä, mutta eivät kuitenkaan tarpeeksi läheisiä ystäviä saadakseen kutsun.