Sanna Suutari rivoilee MoonTV:llä: ”Elämäni paras pano”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten kohujulkkisten joukkoon on mahtunut paljon erilaisia tähtiä. Eräs heistä oli takavuosina Sanna Suutari, joka tähditti juorulehtien sivuja kauan ennen kuin Johanna Tukiainen ja Saana Parviainen tekivät vielä edes tuloaan. Nyt Sanna Suutari on tehnyt yllättävän paluun.

Kuva: MoonTV
Kuva: MoonTV

Suutari nähdään nimittäin MoonTV-nettitelevision Taksi-ohjelman ensimmäisessä jaksossa, johon hän päätyi miesystävänsä kanssa mukaan vahingossa Helsingin yöstä. Suutari kertoo olleensa ensimmäistä kertaa ulkona lapsen syntymänsä jälkeen. Keskustelu kääntyi lopulta ”leipomiseen”.

– Itse asiassa mun ei tarvi leipoa sitä turpaan. Mä leivon sitä ihan muulla tapaa. Jos poliisit haluaa tulla semmoista asiaa katsomaan… Niin se on ihan asia erikseen, Sanna Suutari kertoo taksin takapenkillä.

MoonTV:n Taksi-ohjelman isäntä tiedustelee toisesta lapsesta haaveilevalta pariskunnalta myös osaako mies hommansa. Entisellä kohujulkkiksella on siihen vastaus valmiina.

– Kyllä osaa. Se on paras pano, joka mulla on koskaan elämäni aikana ollut. Itse asiassa mä oon opettanut sen niin v**un hyvin, Suutari kertoo.