Maailmanlopun näky kuvattiin Brasiliassa – taivas täynnä hämähäkkejä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Sadatmiljoonat ihmiset ympäri maailmaa pelkäävät hämähäkkejä, ja osa heistä kauhistuu jo pelkästä ajatuksesta. Heidän ei ehkä kannata suunnata lomailemaan Brasiliassa sijaitsevaan Santo Antonio da Platinaan, sillä kaupungissa on nyt kuvattu videolle hämmentävä näky.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Toissapäivänä YouTubessa julkaistulla videolla nähdään kuinka suurikokoiset hämähäkit ovat vallanneet alueen ja kirjaimellisesti täyttävät taivaan. Ne ovat käyttäneet muun muassa sähkölankoja tukenaan ja tehneet niiden varaan valtavan seittiverkoston korkealle ilmaan.

Videon perusteella hämähäkit ovat toimineen ryhmässä ja tehneet yhteistyötä, sillä muuten tämänkaltainen näky tuskin olisi mahdollinen. Maailmalta löytyy vain kourallinen hämähäkkilajeja, joiden on havaittu kykenevän yhteistyöhön lajitoveriensa kanssa. Niistä Anelosimus Eximius asustaa juuri Etelä-Amerikassa, Telegraph kertoo.