Alessandra Ambrosio pysäyttävä näky Miamin keskustassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alessandra Ambrosio on mallimaailman tunnetuimpiin lukeutuva kaunotar. Brasilialaisneito on ehtinyt synnyttää jo kaksi lasta, mikä ei kuitenkaan näy lainkaan hänen vartalossaan.

Nyt Alessandra Ambrosio on yllättänyt Miamin keskustassa asioivia ihmisiä, sillä hänet nähtiin bikinikuvauksissa uimarannan sijaan poikkeuksellisesti kaupungin ytimessä. Victoria’s Secretin mainoskuvausten ohjaajana toimi elokuvaohjaajana paremmin tunnettu Michael Bay.

31-vuotias Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.