Alex Reid neuvoo Kieran Hayleria: ”Älä luota keneenkään!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohujulkkis ja povipommi Katie Price meni äskettäin pikavauhtia kihloihin ja naimisiin strippaaja Kieran Haylerin kanssa. Pariskunnan intiimit häälomakuvat päätyivät myös paparazzien ansiosta julkisuuteen.

Povipommi ei esimerkiksi pelännyt ottaa aurinkoa Karibialla yläosattomissa, jolloin hänen jättisilikoninsa olivat suurimman osan ajasta kaiken kansan ihmeteltävänä. Nyt Katie Pricen ja Kieran Haylerin häät puhuttavat toisenlaisesta syystä. Kaunottaren ex-aviomies Alex Reid on nimittäin ottanut asiakseen varoittaa miestä.

– Olet nyt virallisesti Katie Pricen myllytyksessä. Olen ollut siellä ja selvisin juuri ja juuri! Et halua kuulla tätä minulta, mutta minulla on hyviä neuvoja. Kasvata paksu nahka, pidä vanhat ystävät ja äläkä tee mitään miellyttääksesi muita. Ja älä luota keneenkään! Kertoi Alex Reid Now-lehdelle.

Reidin mukaan hän toivoo todella aidosti onnea entiselle vaimolleen ja hänen lihaksikkaalle uudelle aviomiehelleen. Mies muistutti Kierania siitä, ettei tämän kannattaisi myöskään ostaa Katielle halpoja lahjoja, koska tämä teko saattaisi saada miehen ongelmiin.

Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.