Katharine McPheen kaula-aukko ei syvemmäksi muutu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen popkaunotar Katharine McPhee ei ole vielä onnistunut nousemaan viihdemaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin, mutta American Idol -ohjelmasta tuttu tähti on siitä huolimatta menestynyt hyvin sekä laulajana että näyttelijänä.

Nyt Katharine on kuvattu New Yorkin muotiviikoilla tapahtuman teemaan hyvin sopivassa asussa. Hänen harmaa paitansa tarjosi nimittäin mahdollisesti jopa muotiviikkojen syvimpään uurretun kaula-aukon.

28-vuotias amerikkalainen Katharine McPhee on poptähti ja näyttelijä, joka nousi tähdeksi American Idol -ohjelman finalistina vuonna 2006. Katharinen esikoislevy julkaistiin vuonna 2007 ja sen Over It -hittisingleä myytiin peräti kultalevyn verran. Musiikkiuran lisäksi hän onnistui saamaan jalkansa oven väliin myös näyttelijänä, kun hänet kiinnitettiin Smash-televisiosarjaan.