Kivenlahti Rock kasvaa – uusia kiinnityksiä julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

7. – 8. kesäkuuta järjestettävän Espoon Kivenlahti Rockin ohjelma on täydentynyt. Yhdeksättä kertaa järjestettävän kaksipäiväisen festivaalin ulkomaiseksi pääesiintyjäksi saapuu aikaisemmin ilmoitetun Whitesnaken lisäksi Hardcore Superstar, jolta ilmestyy keväällä odotettu uusi albumi.

Perjantaina päälavalla esiintyy paluun tekevän Stone. Perjantain kattaukseen kuuluvat lisäksi Children of Bodom sekä harvakseltaan Suomessa keikkaileva Ensiferum. Lauantaina metalliosastoa edustaa hurjista livekeikoistaan tunnettu Turmion Kätilöt.

Kivenlahti Rockissa esiintyvät viikonlopun aikana myös Cheek, Haloo Helsinki ja PMMP. Notkea Rotta esiintyy perjantai-iltana livebändin ja SMC Lähiörottien kanssa, ja lauantaina lavalle nousevat Raappana & Sound Explosion Band selä Stig ja Kullankaivajat. Painavaa asiaa on puolestaan hiphopin ykköstykiksi nimetyllä Palefacella, joka esittää keikalla paitsi tuttuja hittejä, myös musiikkia uunituoreelta englanninkieliseltä levyltä.

– Kivenlahti Rockin yhdeksäs vuosi on usealla tavalla iso harppaus eteenpäin. Tapahtuma kasvaa ykkösdivisioonasta mestaruussarjaan. Huippu-ohjelman lisäksi panostamme tapahtuman palveluihin ja viihtyvyyteen aiempaa mittavammin. Festivaalikesä on kiva avata näin, toteaa tapahtuman yhteistyökumppani Eastway Liven operatiivinen johtaja Vesa Ristimäki.