Mikä rohkeus! Grammy-gaalan härskein rintamus ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on viettänyt alkuvuoden hiljaiseloa otsikoista, sillä hän etsii parhaillaan uutta kotia yhdessä on-off -poikaystävänsä John Mayerin kanssa. Nyt hän on kuitenkin osallistunut muiden supertähtien tavoin julkkisjuhliin Los Angelesissa.

Katy Perryn asu oli yksi illan paljastavimmista, sillä sen massiivinen kaula-aukko ei peittänyt ainakaan liikoja tähden rintamusta. Lähes samaan sarjaan lukeutui myös poptähti Kelly Rowland, jonka osin läpinäkyvä asu paljasti niin ikään runsaasti rintamusta.

Katy Perry, oikealta nimeltään Katheryn Elizabeth Hudson, teki historiaa Teenage Drean -hittialbumillaan. Hän on ensimmäinen naisartisti, jonka albumilla on viisi listaykköseksi noussutta kappaletta. Perry on myynyt maailmanlaajuisesti yli 11 miljoonaa levyä ja 75 miljoonaa biisiä. Neitokainen julkaisi taannoin Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuvan, jossa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana.