Blockfest vahvisti: Supertähti Mac Miller saapuu Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella tänä vuonna jo kuudetta kertaa järjestettävä kaupunkifestivaali Blockfest on julkistanut ensimmäisen kiinnityksensä. Elokuussa Blockfesteillä esiintyy amerikkalainen hiphop-supertähti Mac Miller, joka nousi taannoin Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi.

Pittsburghista kotoisin olevan Mac Millerin esikoisalbumi Blue Side Park nousi heti julkaisuviikollaan suoraan Billboard-myyntilistan ykköseksi tehden historiaa päästessään listalle ensimmäisenä indielevynä 2000-luvulla. Mac Millerin Donald Trump -videota on katsottu YouTubessa 75 miljoonaa kertaa. Vasta 21-vuotias sanavirtuoosi hallitsee myös pianon, kitaran ja rumpujen soittamisen.

Mac Miller on vieraillut Suomessa syksyllä 2011 ennen suurta läpimurtoaan, ja mies myi jo silloin Tavastia-klubin täyteen. Tänä vuonna Mac Milleriltä on odotettavissa uusi albumi Watching Movies With The Sound Off ja maineikkaan musiikkituottaja Pharrellin kanssa tehty EP Pink Slime. Mac Miller esiintyy Blockfestissa lauantaina 24. elokuuta.

Viime vuonna Tampereella viidettä kertaa järjestetty ja jälleen loppuunmyyty kaupunkifestivaali Blockfest kokosi oheistapahtumineen yli 20.000 kävijää. Tänä vuonna kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään samalla alueella 23. – 24. elokuuta. Liput tulevat myyntiin maanantaina 18. helmikuuta lippupalvelussa ja tiketissä.