Georgia Salpan rohkeat kuvat saavat miehet kuolaamaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilainen glamourmalli Georgia Salpa on niittänyt mainetta viihdelehtien suosimana alusvaatemallina. Neitokainen muistuttaa hämmästyttävässä määrin ulkonäöltään myös erästä toista kurvikaunotarta, Kim Kardashiania.

Kokosimme yhteen Georgian upeimmat Instagram-otokset, joissa hän esittelee muodokasta vartaloaan. Kuvissa hänet nähdään muun muassa kauniissa alusvaatteissa ja kultaisessa, seksikkäässä uima-asussa. Eräässä kuvassa Salpa poseeraa kiusoittelevasti silmälaseissa ja valkoisessa piukassa topissa.

Georgia nähtiin vastikään myös punaisella matolla A Good Day to Die Hard -elokuvan ensi-illassa, jonne hän oli pukeutunut yllättävän maltillisesti oranssiin leninkiin. Asu toi tähdestä esiin elegantimman puolen.

27-vuotias kreikkalais-irlantilainen mallikaunotar Georgia Salpa on tehnyt menestyksekästä malliuraa erityisesti Irlannissa, mutta muualla hän tuli tunnetuksi Big Brother -realitysarjan kilpailijana. Ateenassa syntynyt kaunotar on ollut mukana useissa realityohjelmissa, eli on niin sanottu julkkistyrkky. Television lisäksi Georgia Salpa on poseerannut useiden miestenlehtien sivuilla.