Vaarallinen ruokahaaste: Pannukakkuannoksessa huimat 5 000 kilokaloria

Lifestyle · Tim Isokivi

Erilaiset ruokahaasteet ovat yleistyneet myös suomalaisissa ravintoloissa. Yleisimpiä ovat haasteet, joissa kilpailijan täytyy syödä suuri tai erityisen tulinen ruoka-annos aikarajoituksen sisällä.

Nyt lontoolainen Good Life Diner -ravintola tarjoaa nälkäisille pannukakun ystäville haastetta syödä 15-kerroksinen 5.000 kilokalorin pannukakkuannos nimeltä Can You Hack the Stack. Huikea pannukakkutorni sisältää muun muassa pekonia, vadelmaa, maapähkinävoita ja kermavaahtoa.

Kuva: sdss
Kuva: Good Life Diner

– Me uskomme pannukakkupinomme olevan Lontoon suurin. Tulemme näkemään paljon kilpailijoilta kesken jääneitä annoksia, mutta toivomme jonkun onnistuvan suorituksessa, Good Life Diner -ravintolan edustaja kommentoi.

Haasteeseen osallistuvien täytyy syödä pannukakut 30 minuutissa. Häviäjät joutuvat maksamaan 20 puntaa, eli noin 23.40 euroa maksava annos itse. Haasteesta selvityvät saavat ilmaiset aterian kahdelle.