Nämä ystävänpäivälahjat voisivat lopettaa ystävyyden

Lifestyle · Stara.fi

Tänään ympäri maailmaa vietetään perinteistä ystävänpäivää, jolloin kumppania ja hyviä ystäviä on tapana muistaa viestillä tai jopa pienellä lahjalla. Ystävänpäivä on myös suosittu kihlautumispäivä. Kerroimme taannoin kuinka moni mies ostaa väärän ystävänpäivälahjan.

Surkeiden ystävänpäivälahjojen listalle pitäisi kuulua myös kaksi varsin erikoista lahjaa, jotka molemmat voisivat harkitsemattomasti annettuina lopettaa ystävyyden välittömästi. Eräs lahjaidea voisi nimittäin olla kahden hengen alushousut, joilla kieltämättä säästäisi hieman pesukuluissa. Väärässä paikassa annettuna myös sormusmuki voisi aiheuttaa vain karvaan pettymyksen viimeistään silloin, kun laatikosta tuleekin sormuksen sijaan muki.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit
Kuva: Reddit
Kuva: Reddit