Robbie Williams varoittaa Justin Bieberiä: ”Tulee kohtaamaan rankkoja aikoja”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tämän hetken kuumin teini-idoli Justin Bieber on jatkuvassa julkisuuden valokeilassa suosionsa takia. Nettipalvelut kaatuivat vastikään faniryntäyksessä, kun poppari riisui paitansa suorassa verkkolähetyksessä.

Nyt 39-vuotias Take That -yhtyeestäkin tuttu poptähti Robbie Williams on ilmaissut huolensa nuoren supertähden uraa koskien. Candy-hitin laulajan mielestä kanadalainen artisti on liian nuori pystyäkseen käsittelemään suurta suosiotaan. Hänen mukaansa onkin selvää, että ennemmin tai myöhemmin Justin Bieber joutuu vielä ongelmiin menestyksensä takia.

– On olemassa minun kättäni pidempi lista tunaroijista. On aivan väistämätöntä, että Justin Bieber tulee kohtaamaan rankkoja aikoja. Murskaava palaute menee lopulta ihon alle, ja alat uskoa olevasi paska, kertoi Robbie Williams The Sun -lehdelle.

Williams ei ole ainoa Bieberiä sivallellut muusikko, sillä myös takavuosien rap-tähti Vanilla Ice ei taannoin uskonut nuorukaisen musiikkiuran kestävän muutamaa hittiä pidempään. Vastikään antamassaan haastattelussa räppäri kuitenkin joutui pyörtämään sanansa, ja hän kertoikin löytävänsä itsestään yhtäläisyyksiä teini-idolin kanssa.