Kohublondi pettämisestä: Ashton Kutcher halusi ryhmäseksiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Esquire-lehden tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi naiseksi valitsema Mila Kunis yllätti kesällä viihdemaailman, kun hän ja Ashton Kutcher julkistivat seurustelusuhteensa. He tutustuivat tosiinsa jo 15 vuotta sitten, kun he näyttelivät 70’s Show -sarjassa.

Ennen suhdettaan Mila Kunisin kanssa Ashton Kutcher ehti olla kuusi vuotta naimisissa Demi Mooren kanssa. Pariskunta erosi Ashtonin petettyä Demiä tuolloin 22-vuotiaan Sara Lealin kanssa. Nyt sama kohublondi on avannut sanallista arkkuaan. Hän toivoo Demi Mooren voivan antaa suhteen anteeksi – ja varoittaa Mila Kunisia Ahstonin taipumuksista pettämiseen.

– Kerran pettäjä, aina pettäjä. Jos olisin Mila Kunis, olisin varuillani. Ashtonin maine ei ole paras mahdollinen. Mutta Mila uskaltaa ilmeisesti ottaa riskin, Sara Leal kertoo The Sun -lehdelle.

Sara Leal kertoo päätyneensä Ashtonin kanssa sänkyyn kaksi kertaa. Hänen mukaansa näyttelijä halusi myös Saran ystävättären mukaan kimppakivaan heidän kanssaan. Naisen mukaan hänen tarkoituksensa ei kuitenkaan ollut tuhota Ashtonin ja Demi Mooren avioliittoa.

– Olen pahoillani siitä, mitä tapahtui. Haluaisin pyytää Demi Moorelta anteeksi, se oli kauhea tilanne ja uskon sen olleen hänelle raskasta. Tarkoitukseni ei ollut loukata ketään, vaikka tiedän, ettei tämä tee siitä hyväksyttävää, Sara avautuu.

Sara uskoo Kutcherin ja Mooren 15 vuoden ikäeron olleen taakkana näiden avioliitossa. Varoituksistaan huolimatta hän myös uskoo näyttelijän ja Mila Kunisin suhteen olevan vakaammalla pohjalla, sillä tähdet ovat varsin saman ikäisiä ja tunteneet toisensa jo vuosien ajan.

Ashton Kutcher erosi Demi Mooresta vuonna 2011 paljastettuaan uskottomuutensa. Pariskunta ehti olla naimisissa kuusi vuotta. Moore otti avioeron erityisen raskaasti, sillä hän kirjautui muutama kuukausi sitten vieroitushoitoon syömishäiriöiden ja päihdeongelmiensa takia.