Pierce Brosnan: Kaikkia Bond-tähtiä ei saada Oscar-gaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oscar-gaalassa nähdään pian kunnianosoitus 50-vuotiaalle James Bond -elokuvasarjalle. Gaalan järjestäjät ovat kosiskelleet neliminuuttiseen ohjelmanumeroon tärkeimpiä 007-näyttelijöitä, joihin kuuluvat Daniel Craig, Sir Roger Moore, Pierce Brosnan, Timothy Dalton, George Lazenby ja Sean Connery.

Nyt toiseksi viimeisin James Bond-näyttelijä, Pierce Brosnan, on paljastanut yhden sankariagentin roolissa tunnetun näyttelijän puuttuvan tästä kunnianosoituksesta. TMZ-verkkosivusto tivasi taannoin Brosnanilta, tullaanko hänet näkemään juhlassa. Brosnan vastasi kryptisesti, että yksi heistä tulee puuttumaan. Hän ei kuitenkaan paljastanut kuka kyseessä on.

Oscar-gaala järjestettään jälleen 24. helmikuuta. Juhlan järjestäjät ovat paljastaneet James Bond -kunnianosoituksesta toistaiseksi lähinnä sen, että mukana ovat tunnettujen 007-tunnussävelmien esittäjiin lukeutuvat Adele ja Shirley Bassey.