Janice Dickinsonin todellinen ikä hämärän peitossa – tältä näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen supermalli Janice Dickinson lukeutuu maailman pelätyimpiin mallimammoihin, jota varsinkin malliurasta haaveilevat pelkäävät. Neitokainen on yhä ikäisekseen upeassa bikinikunnossa, vaikka hänet valittiin taannoin maailman kymmenen rumimman julkkiksen joukkoon.

Perjantaina syntymäpäiväänsä viettäneen Janice Dickinsonin todellinen ikä puhuttaa nyt verkossa. Wikipedian mukaan hän olisi 58-vuotias, mutta asiasta ei ole täyttä varmuutta. Siksi mallimamman mahdolliseksi syntymävuodeksi onkin määritelty 1951 – 1960. Vuonna 1981 hän kertoi televisiohaastattelussa olevansa 24-vuotias, ja kirjassaan hän kertoi syntymävuodekseen 1956. E!-kanavan True Hollywood -ohjelman mukaan syntymävuosi on 1955, joka mainitaan myös hänen ajokortissaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

70-luvulla tunnetuksi tullut ja ”maailman ensimmäiseksi huippumalliksi” itseään nimittävä Janice Dickinson teki näyttävän uran muotilehdissä ja -näytöksissä. Nykyisin hän lienee maailman pelätyin mallimamma. Amerikan huippumalli -ohjelman tuomari on käskyttänyt tiukkasanaisesti mallejaan jo vuosia maailman televisioruuduissa. Dickinson on tottunut kohahduttamaan, ja vuonna 2011 hän sai esimerkiksi porttikiellon julkkisystävänsä hautajaisiin.