Siirrettävä hotelli mahtuu nyt kontteihin – maisema vaihtuu minne tahansa

Matkailu · Stara.fi

Design- ja boutique-hotellit ovat nostaneet viime vuosina kovasti suosiotaan, ja samalla markkinoille on tullut lukuisia uusia konsepteja. Eräs niistä on Sleeping Around -hotelli, joka on käytännössä kokonaan kontteihin rakennettu hotelli. Kasatut kontit voi siirtää haluamaansa kohteeseen.

Belgialaisten Geoffrey Stampaertin, Didier Opdebeeckin ja Ellen Wezenbeekin kehittämä konsepti pop-up -henkisestä hotellista perustuu ajatukseen, jossa hotelli voidaan viedä tilapäisesti sinne missä on kulloinkin upeimmat maisemat. Ensimmäisen viiden kuukauden aikana Sleeping Around -hotelli on sijainnut jo kolmessa eri kohteessa ja majoittanut yli sata asiakasta.

Koko hotelli voidaan lastata vaikkapa kuorma- tai rekka-auton lavalle ja tarvittaessa jopa rahtilaivaan. Perille saapumisen jälkeen hotelli on toiminnassa jo viidessä tunnissa. Asiakas voi tarkistaa internetistä hotellin kulloisenkin sijainnin ja jopa toivoa seuraavaa kohdetta. Yöpymisen hinta hotellissa on alkaen 149 dollarista.