Michael Jacksonin poika televisiotähdeksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Edesmenneen poptähti Michael Jacksonin lapset ovat olleet aiempaa enemmän julkisuudessa isänsä poismenon jälkeen. Teini-ikäiset ovat muun muassa kommentoineet huoltajuusasioitaan avoimesti sosiaalisessa mediassa.

Michael Jacksonin lasten arvellaan ennen pitkää seuraavan isäänsä viihdebisnekseen muodossa tai toisessa. Nyt tähden vanhimman pojan Prince Michaelin kerrotaan ottaneen jalansijaa alalla toimimalla Entertainment Tonight -ohjelman haastattelijana.

16-vuotias nuorukainen haastatteli jaksossa Oz: The Great and Powerful -elokuvan tähtiä James Francoa ja Zach Braffia sekä sen ohjaajaa Sam Raimia. Popin kuninkaan poika toivoo seuraavaksi pääsevänsä haastattelemaan Peter Jacksonia, koska hän katsoi isänsä kanssa aina ohjaajan elokuvia.

– Haluan uran tuottajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja näyttelijänä. Olen kasvanut tällaisten asioiden parissa, joten oli erilaista toimia haastattelijana haastateltavan sijaan, kertoi Prince Michael Female First -sivustolle.

Muutkin Jacksonin jälkikasvusta janoavat viihdeuralle. Taannoin Paris Jacksonin kerrottiin esiintyvän ensimmäisessä elokuvaroolissaan. Neito näyttelee pääosaa tulevaisuudessa nähtävässä Lundon’s Bridge and the Three Keys -elokuvassa. Suomalaisen Reckless Love -yhtyeen musiikkia rakastava neito julkaisi vastikään Twitter-blogissa kuvia, joissa hän esiintyy rokkityylisenä kitaraa soittaen.