Mies ”kaivoi muniaan” ravintolassa – raju riita johti putkareissuun

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Pariskuntien riidat alkavat joskus hyvinkin mitättömistä asioista, mutta joskus jopa aivan aiheesta. Yhdysvalloissa pidätettiin eilen mies, joka oli ajautunut tyttöystävänsä kanssa poikkeuksellisen rajuun riitaan ravintolassa.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi

Floridan Brentonissa tapahtunut välikohtaus sai poliisin mukaan alkunsa, kun tyttöystävä huomasi miehen koskettelevan vaihvihkaa jalkoväliään juuri ennen ruokailun aloittamista, Splash News raportoi.

Tyttöystävä nimitti miestä törkeäksi ja oksettavaksi, jolloin 30-vuotias mies raivostui toden teolla ja työnsi tyttöystävänsä ravintolan nurkkaan, jossa tämä loukkasi nilkkansa. Lopulta riitaa selvittelemään kutsuttiin poliisipartio, joka vei miehen putkaan. Miehen mukaan tyttöystävä olisi lyönyt häntä ensin kasvoihin, mutta siitä ei ollut näyttöä.