Uutuustuote tekee dildon mistä tahansa – tee-se-itse seksilelu

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Seksielämässä käytettävien apuvälineiden kauppa on kiihtynyt viime vuosina nopeasti, kun seksilelujen käyttäminen ei ole enää kovinkaan suuri tabu. Itävaltalainen suunnittelija iskee tähän markkinarakoon Dildo Maker -nimisellä keksinnöllään, joka tekee lähes mistä tahansa dildon.

Kuva: Francesco Morackini
Kuva: Francesco Morackini

Wieniläinen suunnittelija Francesco Morackini on kehittänyt eräänlaisen kynänterottimen, joka muotoilee tuotteen kärjestä miehen sukuelimen muotoisen. Esimerkkituotteina näytetään muun muassa makkara, puukeppi, porkkana ja kynttilä, joista saadaan kätevästi tee-se-itse -seksilelu. Tässä vaiheessa tuote on vielä pelkkä prototyyppi. Design Taxin mukaan alunperin hieman vastaavalla tavalla toimivan keksinnön kehitti vuonna 1933 ranskalainen Raymond Loewy.

Kuva: Francesco Morackini
Kuva: Francesco Morackini