Tässäkö after ski -kauden kuumin uusi trendiasuste?

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden parhaat kelit ovat hiljalleen alkamassa Lapin hiihtokeskuksissa, ja maaliskuun alusta aina vappuun saakka Levillä ja Rukalla nähdään vuoden vauhdikkaimmat after ski -bileet aina iltapäivästä aamun pikkutunneille saakka.

Kuva: Amazon.com
Kuva: Amazon.com

Päivällä ja iltapäivällä after skissä tanssitaan pöydillä alkoholipitoisten aineiden vauhdittamana yleensä varsin näyttävissäkin naamiaisasuissa. Lentokapteenit ja -emännät, gorillat ja teletapit saavat tänä keväänä mahdollisesti seuraa The Beardski -naamarista, jossa yhdistyvät laskettelulasit ja muhkea parta.

The Beardski on toki tarkoitettu bileiden sijaan ihan perinteiseen laskemiseen, sillä se lämmittää ja suojaa hyvin laskijaa. Tuotteen hinta on tällä hetkellä Amazon-verkkokaupassa 39,90 dollaria.

Kuva: Amazon.com
Kuva: Amazon.com