Wladimir Klitschko bongattiin aalloilla – silmänruokaa naisille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nyrkkeilyn raskaan sarjan legenda Wladimir Klitschko tunnetaan mittavan urheilu-uransa lisäksi siitä, että mies deittaili taannoin itseään huimasti pienikokoisempaa Hollywood-näyttelijär Hayden Panettierea.

Nyt 36-vuotias nyrkkeilijäkomistus on bongattu melomassa meressä lähellä Etelä-Floridan kotiaan. Wladimir tarjosi rannalla käyskenteleville neitokaisille myös silmänruokaa, sillä hänen kroppansa lienee eräs urheilumaailman näyttävimmistä ja kovakuntoisimmista.

Wladimir Klitschko seurusteli Hayden Panettieren kanssa vuosina 2009 – 2011. Neitokainen nähtiin moneen otteeseen miehen otteluissa kentän laidalla kannustamassa. Sittemmin Panettiere seurusteli NFL-pelaaja Scotty McKnightin kanssa, mutta tämäkin pari erosi viime vuoden lopussa.