Oscar-gaalan paras peppu – Alessandra Ambrosio varasti show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alessandra Ambrosio on mallimaailman tunnetuimpiin lukeutuva kaunotar. Brasilialaisneito poseeraa jatkuvasti muun muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Supermalli osaa säväyttää tasaisin väliajoin mallikuvien lisäksi myös mallimaailman ulkopuolella.

Eilen Alessandra Ambrosio osallistui Vanity Fair -lehden järjestämiin Oscar-bileisiin, joihin hän oli varustautunut näyttävällä tyköistuvalla ja sädehtivällä iltapuvulla. Asu korosti erityisesti kaunottaren takamusta, joka olikin illan näyttävin.

31-vuotias Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.