Mitä George Clooneylle on tapahtunut? Kivespussinsa silottanut tähti kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman halutuimpiin miesnäyttelijöihin lukeutuva George Clooney tapailee nykyisin wrestling-kaunotar Stacy Keibleriä. Taannoin Clooney paljasti kiristäneensä kivespussiensa ihoa, koska ei pitänyt intiimialueensa rypyistä.

Eilen George Clooney juhli muiden supertähtien tavoin Oscar-gaalassa Hollywoodissa. Naisystävänsä Stacy Keiblerin kanssa juhlinut komistus kuitenkin yllätti monet, sillä hän näytti merkittävästi vanhemmalta kuin vielä muutama kuukausi sitten. Clooney on harmaantunut tyylillä, mutta nyt hän näytti jopa ikäistään vanhemmalta.

George Clooney on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Suuren kansan tietoisuuteen Clooney nousi vuonna 1994 alkaneen suositun Teho-osasto -sarjan myötä. Viime vuodet näyttelijä on keskittynyt lähinnä elokuviin ja kunnostautunut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana. Näyttelijäkomistuksella on kerrottu olevan kiero huumorintaju, sillä hän tykkää tehdä kepposia kavereilleen. Näyttelijä Don Cheadle vitsaili Clooneyn olevan 11-vuotias kakara.