Heidi Klum rinnat lähes paljaana – Oscar-illan mauttomin asu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen huippumalli Heidi Klum erosi viime vuonna laulaja Sealista. Onnellisena pidetty pari päätti liittonsa yllättäen, minkä jälkeen vaalea kaunotar on nähty henkivartijansa käsipuolessa. Sittemmin kohu on laantunut ja pariskunta jatkanut tahoillaan.

Eilen illalla Heidi Klum kuvattiin nauttimassa Oscar-gaalasta Elton Johnin järjestämissä bileissä. Neitokaisen asuvalinta oli mahdollisesti koko Oscar-illan rohkein, sillä se paljasti enemmän kuin peitti.

Heidi Klum myönsi äskettäin olevansa seurustelusuhteessa entisen henkivartijansa Martin Kristenin kanssa. Nainen avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.