Olisiko sinusta ollut Playboy-pupuksi? Tältä näytti hakemuslomake

Lifestyle · Stara.fi

Maailman suosituin ja tunnetuin miestenlehti Playboy on nykyisin jälleen kokonaan perustajansa Hugh Hefnerin omistuksessa. Hefner osti pari vuotta sitten osan lehdestä takaisin itselleen, kun ei ollut tyytyväinen luomuksensa menestykseen sijoitusyhtiön omistuksessa.

Takavuosina ympäri maailmaa oli perustettu Playboy-klubeja, joihin tarvittiin luonnollisesti teeman mukaista henkilökuntaa. Tässä tapauksessa siis poikkeuksellisen kauniita ja hyvin muodostuneita kaunottaria.

Kuva: Playboy
Kuva: Playboy

Nyt verkossa on julkaistu vuosikymmenten takaa peräisin oleva hakemuslomake, jossa hakijan täytyi ruksittaa tietyt kohdat täyttääkseen vaaditut standardit. Niitä olivat muun muassa 18 – 25 vuoden ikä, hurmaava persoonallisuus, vetävä ulkonäkö ja mielyttävä puheääni.

Kuva: Playboy
Kuva: Playboy