Tässäkö sisustamisen tulevaisuus? Kerrassaan nerokasta

Koti & Asuminen · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla Hong Kongissa käynnissä olevasta kampanjasta, jossa kerrotaan miten äärimmäisen pienissä vaatekomeron kokoisissa ”luukuissa” joutuu asumaan kokonaisia perheitä. Ne ovat pieniä tilaihmeitä, mutta niin ovat myös italialaisen valmistajan Resource Furnituren huonekalut.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yhtiön pellepelottomat ovat kehittäneet vuosien varrella mittavan valikoiman poikkeuksellisen tyylikkäästi tilaa säästäviä ja monikäyttöisiä huonekaluja, joista puhuttaessa sana tilaihme on enemmän kuin paikallaan.

Yhtiön tuotteissa on yhdistetty esimerkiksi sänkyjä niin toimistopöytiin kuin vaatekomeroihinkin, jolloin pienestäkin olohuoneesta voidaan pienillä liikkeillä saada aikaan makuuhuone. Oheisella videolla yhtiön johtaja Ron Barth kertoo tuotteista lisää.