Mikä kenkämainos! Bikinivartalo vie kaiken huomion

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk kiinnitettiin taannoin Beach Bunny Swimwear -merkin viralliseksi mainoskasvoksi. Bikinit pukevat tätä sulovartaloista naista siinä määrin, että hän poseeraa myös tuoreissa kenkämainoksissa pelkissä bikineissä.

Irina teki mainoskuvaukset espanjalaiselle Xti-kenkäbrändille. Otoksia katsellessa voi kysyä, kuinka moni edes huomaa kuvissa mainostettavat kengät, sillä pieniin bikineihin pukeutunut ja kevyen ruskettunut venäläismalli vie huomion suvereenisti.

27-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut lukuisten lehtien kansikuvissa ja muun muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Hän on seurustellut futistähti Cristiano Ronaldon kanssa jo parin vuoden ajan.