Myleene Klass ilakoi rannalla – vaudikkaasti pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen poptähti ja televisiojulkkis Myleene Klass nousi alunperin tähdeksi Hear’Say -yhtyeestä. Viime viikkoina Myleene on jatkanut lomailuaan Karibialla yhdessä perheensä kanssa ja päässyt töiden makuun mallikuvauksissa.

Mallikuvausten lisäksi Myleenella on ollut aikaa telmiä lastensa Avan ja Heron kanssa rannalla muun muassa hiekkalinnoja rakennellen ja aalloissa polskutellen. Paparazzien ikuistamista kuvista päätellen koko perheellä riitti vauhtia varsin paljon.

34-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Yhtyeen debyyttisingle rikkoi ennätykset 1,3 miljoonalla myydyllä kappaleella, ja yhtyeen albumi myi myöhemmin sekin 1,2 miljoonaa pelkästään Britanniassa. Yhtye hajosi kuitenkin sen jäsenten riitoihin jo samana vuonna. Myleene Klass suuntasi yhtyeen hajoamisen jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia.