Pariskunta harrasti seksiä rantavedessä – sadat katselivat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset ovat joskus harrastaneet intiimiä kanssakäymistä myös vedessä, mutta harva siten, että toimituksella on ollut satapäin katsojia. Nyt näin on kuitenkin tapahtunut Brasiliassa, jossa Rio De Janeiron rantatunnelma tiivistyi eräällä pariskunnalla hieman liiankin kanssa.

Sadat rannalla lauantaita viettäneet saivat nimittäin todistaa, kuinka himokas pariskunta ryhtyi häpeilemättömästi harrastamaan seksiä rantavedessä vain muutaman metrin päässä rannasta ja lähimmistä lapsista.

Pariskunnan liikkeet eivät jättäneet juuri tulkinnanvaraa siitä mitä pinnan alapuolella tapahtui. Luonnollisesti joku huomasi kuvata toimituksen myös videolle, joka päätyi nopeasti YouTubeen. Videolla silminnäkijöiden kuullaan esimerkiksi vaativan poliisia paikalle. Lopulta monet katsojista hurrasivat pariskunnalle. Gawker.comin mukaan poliisi otti parin kiinni ja antoi heille sakot.