Voihan pyhä jysäys, Robin kuolee!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Voihan pyhä jysäys! Kaikkien supersankarien lepakkomaisin mies Batman joutuu pian surun murtamaksi. Hänen vuosikausia taisteluparinaan toiminut avustaja, ihmepoika Robin, on nimittäin kuolemassa.

Maailman ensimmäinen Robin, eli kyseistä hahmoa 60-luvun televisiosarjassa näytellyt Burt Ward, ei voi uskoa uutista todeksi. Hän on suorastaan pöyristynyt kuullessaan, että Batman-sarjakuvaa julkaiseva DC Comics on päättänyt listiä lepakkomiehen uskollisen apurin.

– Koko Batmanin tulevaisuus riippuu Robinista, Ward parahtaa ja jatkaa, että hänen mielestään on kammottavaa, että Batmanin kanssa pahuutta täydestä sydämestään vastaan taisteleva Robin ei enää pääse lepakkoauton kyytiin.

Asiasta raportoineen TMZ-viihdelehden mukaan kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun DC Comics teilaa Robinin. Batmanin lukijat äänestivät hahmon poistettavaksi jo vuonna 1988 tehdyssä äänestyksessä.