Billie Faiersin muhkeat muodot miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britanniassa suuren suosion saanutta The Only Way Is Essex -televisiosarjaa on voitu seurata Suomessa Glamourelämää Essexissä -nimisenä. Sarjan tähtinä ovat siskokset Sam ja Billie Faiers, jotka ovat usein otsikoissa myös paljastavien kuviensa merkeissä.

Sam Faiers ei tee poikkeusta nytkään poseeratessaan tuoreen Nuts-lehden kannessa. Neitokainen nähdään kansikuvassa mustassa alusasussa, johon hänen 30H-kokoiset rintansa hädin tuskin mahtuvat. Lehti mainostaakin tämänkertaisten valokuvasessioiden olleen tähden seksikkäimmät tähän mennessä.

billiefaiers28022013

Billien sisko Sam Feiers kärsii satunnaisten vaatemokien lisäksi ikävästä addiktiosta. Nainen kertoi äskettäin The Sun -lehdelle, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.