Carmen Electra puki jälleen Baywatch-uikkarit – edelleen upea näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Playboy-kaunotar Carmen Electran tunnetuin roolityö nähtiin eittämättä Baywatch-televisiosarjassa. Povipommi tunnetaan kurviensa lisäksi myös monista muista elokuvista ja televisiosarjoista.

53-vuotiaan musiikkimoguli Simon Cowellin kanssa seurustelun hiljattain lopettanut kaunotar esittelee nyt upeaa vartaloaan punaisessa uimapuvussa. Carmen Electra puki nimittäin legendaarisen Baywatch-uimapuvun ylleen tuoreinta In Touchin numeroa varten. Häikäisevän kaunis Baywatch-beibe kertoo Twitter-blogissaan viihtyvänsä asussa uskomattoman hyvin.

– Tunnen oloni paremmaksi kuin 25-vuotiaana! Carmen Electra hehkuttaa.

Terveellinen ja proteiinipitoinen ruokavalio sekä tanssiharrastus lienevät naisen näyttävän ulkonäön salaisuutena. Harva nelikymppinen poseeraa mielellään lähes samalla tavalla kuin 15 vuotta aiemmin.

Amerikkalainen Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Harva tietää, että ennen kuuluisuuttaan Electra oli muusikko Princen suojatti ja kokeili jonkin aikaa laulu-uraa tämän ohjauksessa.