Alice Goodwin esitteli avunsa ja elämäänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nykyään monet kauniilla kasvoilla ja muodokkaalla vartalolla varustetut neitokaiset haluavat edistää uraansa riisumalla esimerkiksi viihdelehtien sivuille vähäpukeisiin kuviin. Eräs tällainen neitokainen on Britannian kolmossivun tyttö, Alice Goodwin.

27-vuotias muhkeamuotoinen brunette pääsi glamourmalliksi, kun Daily Star -lehden kykyjenetsijät bongasivat hänet Bournemouthin rannoilta aurinkoa ottamasta. Hän on esiintynyt sittemmin monissa miestenlehdissä rohkeissa kuvissa. Julkaisuihin lukeutuvat muun muassa Zoo Weekly, Nuts ja Maxim.

Vuonna 2009 Zoo-lehden kuumimmaksi yläosattomaksi beibeksi äänestetty Alice Goodwin on nyt antanut yleisölle maistiaisen siitä, mitä kuuluu kolmossivun tytön elämään. Neito esiintyy seksikkäällä videolla, jossa tallennetaan videokameralle otteita hänen kuvauspäivästään. Alice kiehnää videolla Zoo-lehden kuvaajille antavissa alusvaatteissa.